ZINGcommunity

Meld je hieronder aan voor de ZING-community!

In deze community (besloten groep op FB), word je steeds weer geïnspireerd zelf óók te gaan zingen en dit echt te implementeren in je leven, zodat je daadwerkelijk resultaat gaat ervaren. En bevalt het niet? Dan stap je er gewoon weer uit!

Eén keer per week zing ik live in de groep een lied, waarbij ik jou tips geef m.b.t. mindset en zingen vanuit je gevoel (géén techniek), zodat je thuis direct mee kunt doen. Daarnaast zal ik oefeningen en inspiratie in de groep delen én zal ik af en toe live in de groep zingen, puur om jou ‘aan te steken’ hetzelfde te doen (want echt, zingen werkt heel aanstekelijk! :-))

Deelname aan de community kost € 1,- per week. Het bedrag wordt op maandelijkse basis afgeschreven. Je kunt je op ieder moment weer afmelden (het bedrag dat je al hebt betaald, wordt niet teruggestort, dus je kunt die maand gewoon afmaken).

Totaal: € -

Door het invullen van deze velden ga je akkoord met het gebruik van je gegevens, zoals vermeld in de privacyverklaring. Het zal alleen gebruikt worden voor het doel waar je je voor aanmeldt.