Solovoorstelling

WY-state

Je hebt een droom. Een GROTE droom. En je bent vastbesloten die te realiseren. Maar dan kom je er achter dat er nogal wat bij komt kijken. De praktische uitvoering, maar ook de meningen van anderen. En bovenal je eigen kritische stemmetjes. Hoe ga je daar mee om?! Wytske hád zo’n droom. En als zij iets in haar hoofd haalt, moet het gebeuren ook… 

WY-state is een muzikale solovoorstelling over dromen en teleurstelling. Over vallen en opstaan. Wytske neemt je mee in haar verhaal. Op grappige, maar soms ook ontroerende of zelfs pijnlijke wijze, vertelt ze wat ze allemaal tegenkomt tijdens het vervullen van haar grote droom. Lukt het haar uiteindelijk deze waar te maken?

Muzikale solovoorstelling door Wytske Bouwma

 

Houd de website in de gaten voor nieuwe voorstellingsdata.

 

WY-state boeken?
In jouw dorp of stad, op jouw locatie, op een evenement, bijeenkomst, teamdag? Dat kan! Door de universele thema’s in de voorstelling spreekt het veel verschillende doelgroepen aan en is het ook heel geschikt de thema’s (desgewenst) na afloop te bespreken. De voorstelling duurt ca. 45 min. Neem contact op voor de mogelijkheden en meer informatie.

Jouw voorstelling heeft me diep geraakt. Ik was ontroerd door jouw verhaal, jouw vrijheid, jouw speelsheid, jouw eerlijkheid, jouw kwetsbaarheid, jouw kracht, jouw muziek; teveel om op te noemen. Ik voel me weer meer verbonden met mijn eigen kern en passie, dankjewel.

Jenny Hoekstra

Een zeer indrukwekkende solovoorstelling

 

Spel & concept – Wytske Bouwma
Regie – Janneke de Haan
Choreografie – Willy van Assen
Muzikale begeleiding – Sander Stienstra
Licht – Jan Wybren Bouwma
Fotografie – PDF-grafie
Grafische vormgeving – Eeke Steenaart

Met speciale dank aan Grytsje Dykstra & Tom Bomers van de Werpsterhoeke

Het was prachtig en zo herkenbaar voor de dromers onder ons!

Hanna Terpstra

Inspirerend. Puur. Authentiek. Een aanrader als je echt iets unieks wilt ervaren!

Klaske Veltman