Vind je stem

Kom je soms niet goed uit je woorden, of kom je niet zo krachtig over als je zou willen? Ben je je ervan bewust dat spanning bij jou op je keel gaat zitten en wil je daar graag iets aan doen? Ontdek op een speelse en ontspannen manier hoeveel het voor je kan betekenen wanneer je je stem vrij durft te gebruiken. Laat van je horen!

We gaan samen zingen, om te ervaren hoe het is wanneer je dit vrij durft te doen; zonder dat het uitmaakt hoe het klinkt. Het gaat om het gevoel dat je ervan krijgt! We doen gezamenlijke oefeningen m.b.t. het vinden van je eigen klank, ontspannen zingen, geluid durven maken en voelen wat het gebruiken van je stem met je doet. Maar we gaan vooral gewoon heerlijk met elkaar zingen en hiervan genieten.

Vind je stem avonden

Nieuwsgierig, maar ook heel spannend? Snap ik, en dat mag! Gelukkig ben je niet de enige die zo’n eerste keer spannend vindt, maar ik kan je vertellen dat dit bij de meeste binnen een paar minuten is weggenomen. Ben jij er binnenkort bij?

(Deze workshop is bedoeld voor iedereen die nog nooit eerder met mij heeft gewerkt, om te ervaren hoe het is om op deze manier aan en met je stem te werken. Smaakt het naar meer? Dan nodig ik je graag uit voor de training ‘Stem af op je kracht’ of vraag naar de mogelijkheden voor 1-op-1 coaching.)

12 november – Vind je stem – Prana Tempel (Leeuwarden)

Meld je hieronder aan