Halfjaartraject ‘Stem af op je kracht’

Ben jij er klaar voor je stem te laten horen?

Kom je soms niet goed uit je woorden, of kom je niet zo krachtig over als je zou willen?
Ben je je ervan bewust dat spanning bij jou op je keel gaat zitten en wil je daar graag iets aan doen?
Voel je dat je tegen een doorbraak aan zit en kom je er maar niet doorheen?

♥ Als je voor een groep spreekt of iets op social media plaatst, ben je erg bezig met wat anderen van je (zullen) denken.
♥ Je vindt het lastig duidelijk je grenzen aan te geven en voor jezelf te kiezen.
♥ Je komt altijd veel minder sterk over dan je van tevoren bedacht had. Spanning, emoties of onzekerheid nemen de overhand.

Je angst om afgewezen te worden, zorgt ervoor dat je zegt wat je denkt dat anderen willen horen. Het houdt je tegen volledig jezelf te zijn en te uiten. Om vrij te zijn!

Altijd denken voor anderen, invullen wat zij zullen zeggen of denken en daarnaar handelen, kost je bergen energie! Je raakt hierdoor steeds verder verwijderd van jezelf. Je weet dat je veel in huis hebt en toch durf je niet helemaal voor jezelf te gaan staan. Want wie ben jij om die kennis over te dragen? Is het écht wel goed genoeg; heb jij daadwerkelijk iets te vertellen? En willen mensen daar wel naar luisteren?

Je stelt uit wat je eigenlijk wilt. Wat jouw verlangen is. Waarvan je weet dat je er veel mee kan bereiken, als je je volledige aandacht erop richt en vooral: als je gaat geloven in jezelf. Je laat jezelf zien, maar lang zoveel niet als je zou willen. En je laat vooral ook niet tevéél van jezelf zien. Oh nee, want wat zullen ze dán wel niet van je denken?? En wanneer je jezelf laat zien, vind je dat je helemaal niet sterk overkomt. Je hebt het allemaal zo goed in je hoofd, maar het komt er niet uit zoals je zou willen. Heb je het eigenlijk wel zo helder voor jezelf als dat je denkt?

Je wilt jouw waarheid leven. Voor jezelf gaan staan. Vrij zijn!

Je weet ook niet precies wáár je doorheen moet breken, maar je voelt dat iets je tegenhoudt. ‘Gewoon erdoorheen’ werkt niet, want je kunt het vanuit je hoofd allemaal heel goed beredeneren en analyseren, maar daar kom je niet mee vooruit. Je wilt zo graag; je bent zo dichtbij!

 • Ben jij er klaar mee jezelf in te houden?
 • Te voldoen aan de verwachtingen van anderen?
 • Bezig te zijn met wat zij van jou vinden?
 • Je anders voor te doen dan je bent?
 • Je continu aan te passen aan je omgeving?

Hoe zou het zijn wanneer je…

♥ … jezelf niet langer in hoeft te houden en volledig jezelf kunt zijn?

♥ … alles te kunnen zeggen wat je denkt en voelt; moeiteloos?

♥ … je grenzen duidelijk aan durft te geven en in de eerste plaats rekening houdt met jezelf?

♥ … niet meer zo bezig bent met wat anderen van je vinden?

♥ … JOUW leven leeft en niet dat van een ander?

♥ … volledig jezelf durft te uiten en te ZIJN?

♥ … je energiek en gelukkig voelt?

Wat een rust zou je voelen. Wat een kracht zou je uitstralen!

Wytske is een professional, ze voelt aan waar de blokkades zitten en haar programma is de perfecte manier om aan jezelf te werken. Gegarandeerd maak je stappen. Wat een inzichten, en wat is zingen een mooie manier om je bij jouw kern te brengen. Het legt alles open, soms pijnlijk maar wel erg effectief. Zingen werkt helend, dat heb ik echt gemerkt tijdens deze online training.

Ada Kaspersma

 

Je wilt jezelf meer laten zien
Je wilt meer van jezelf laten zien
En…. jezélf meer leren zien

Je wilt voor jezelf gaan staan. Eindelijk écht die stap naar buiten durven nemen!

Wanneer jij jezelf gaat zien ziet en in jezelf durft te geloven, kun je dat naar buiten brengen. Want pas wanneer jij in jezelf gelooft, kunnen anderen datzelfde doen. Om jezelf naar buiten te kunnen brengen, zul je eerst de blokkades die dat tegenhouden, moeten doorbreken.

Als je jouw diepste kracht naar boven haalt en tot in je tenen voelt, zijn jouw mogelijkheden oneindig. Dan kun je eindelijk ECHT vrij leven.

Hoe? Gebruik je stem!

De angst om jezelf in al je kracht te laten zien en horen, houdt je tegen om vrijuit te spreken. En daarmee ook om voluit te leven! Met behulp van jouw stem kun je jouw kracht naar boven halen. Je stelt je kwetsbaar op en juist dán kom je dichtbij je gevoel en ga je uit je hoofd. Door het zingen kun je de blokkades die op je keelchakra zitten, direct doorbreken. En daarna kan alles weer gaan stromen!

Met deze unieke, online training, ga je eens op een heel andere manier naar jezelf kijken dan je gewend bent. Je krijgt niet alleen nieuwe inzichten, maar gaat hier ook direct iets mee DOEN. Door de schriftelijke vragen en opdrachten doe je de inzichten over jezelf op; door de zingopdrachten laat je los, integreer je en maak je eigen. En het fijne is, dat dit een ONLINE training is, die je dus gewoon in je eigen omgeving kunt doen. Want JA, je wilt jezelf meer laten horen, maar het zingen mag nog lekker thuis als je wilt. Zónder dat iemand je hoort 😉.

Laat alles weer stromen en ervaar dat je, wanneer je de rem eraf haalt, tot veel meer in staat bent dan je tot nu toe dacht!

Hoe werkt dat dan?

 • Je krijgt meer zicht op je stemgebruik en je manier van praten; waar wordt dit door beïnvloed en hoe kun je het zelf beïnvloeden?
 • Je gaat kijken naar jouw manier van zingen en je blokkades daarop. Welke negatieve overtuigingen heb je hierover en waar komen ze vandaan? Wat zeggen ze over hoe jij in het leven staat? Zang- en klankoefeningen (geen techniek) gaan je helpen makkelijker te zingen en meer vanuit je gevoel.
 • Je gaat jouw persoonlijke verhaal vormen, inzicht krijgen in je blokkades, die doorbreken en uiteindelijk jouw waarheid zingen én leven – voor ultieme vrijheid!
 • De zingopdrachten helpen je je blokkades te doorbreken, zonder dat je je altijd bewust hoeft te zijn van welke blokkades het precies zijn en waar ze vandaan komen. Het brengt je bij je gevoel, bij je kern. Opgeslagen spanning lost zich als vanzelf op, waarna alle energie weer vrij kan stromen. Ook helpt het zingen je in de flow te komen en te blijven én helpt het je creativiteit op gang te brengen.
 • Wanneer je regelmatig zingt, zul je merken dat je in andere situaties steeds gemakkelijker van jezelf laat horen. In het spreken voor groepen bijvoorbeeld of wanneer je je grenzen kenbaar wilt maken. Wanneer je jezelf vrij durft te uiten en volledig jezelf durft te zijn, leef je in ultieme vrijheid!

Wat een mooi programma! Een programma wat je veel meer brengt dan zingen, maar waar je zang en je stem wel voor in mag zetten. Ontdekken en voelen van je eigen verhaal. Jouw eigen waarheid ontdekken en durven uitdragen. Dat is wat het programma mij gebracht heeft. Veel meer helderheid in waar ik heen wil en wat ik te brengen heb. En… ik ben weer veel meer gaan zingen en dat is zo fijn! Wytske stelt de juiste vragen, precies de vragen die op jou afgestemd zijn. Hiermee helpt ze je in de coachsessies de antwoorden te krijgen die je zoekt of juist de bevestiging van datgene wat je al wel weet, maar nog niet doet. Dankjewel Wytske voor jouw mooie programma én jouw support!

Bianca Wijngaards-Nelemans

Praktisch

♥ In het halfjaartraject ‘Stem af op je kracht’ volgen we de gelijknamige online training. Deze bestaat uit 8 modules. Iedere 2 weken vindt er een 1-op-1 coachingssessie plaats, waarin we een module behandelen.

♥ In de eerste maand vindt er een start-up sessie plaats, waarin we kennismaken. Je vertelt waar je tegenaan loopt en waar je naartoe zou willen. Daarnaast vertel ik hoe we daar samen aan kunnen werken. In de 6e maand vindt een evaluatie plaats, de 10e en dus laatste sessie.

♥ Iedere module bestaat uit een aantal vragen/opdrachten, die je meer inzicht geven over jezelf en jouw leven (ja, zelfs als je al veel hebt gedaan aan persoonlijke ontwikkeling kun je nieuwe inzichten krijgen, omdat je hier op een heel andere manier aan de slag gaat dan je gewend bent).

♥ Daarnaast bevat elke module een zingopdracht, waarmee je ook daadwerkelijk iets kunt doen met de inzichten die je hebt verkregen. Je laat oude patronen, emoties, spanningen en overtuigingen los, waarna je open staat voor datgene dat je wél in je leven wilt toelaten. Je integreert het in je lijf én je leven en maakt het je eigen.

♥ Na de 4e module en na afloop (in de 6e maand) vindt er een gezamenlijke livedag plaats. De kracht van een groep is dat je enorm veel van elkaar kunt leren, herkenning vindt bij elkaar en elkaar kunt supporten. Daarnaast ga je een stap verder in het jezelf laten horen; spannend, maar zó waardevol en effectief!!

Dus op een rijtje:

 • 1e maand: start-up sessie
 • 2e maand: 1e en 2e module + 2 sessies
 • 3e maand: 3e en 4e module + 2 sessies
 • 4e maand: 5e en 6e module + 2 sessies + livedag (mei ’21)
 • 5e maand: 7e en 8e module + 2 sessies
 • 6e maand: livedag + afsluitende sessie

Kosten van zes maanden lang intensieve begeleiding, dmv volgen van een online training van 8 modules, 10 1-op-1 coachingssessies én 2 compleet verzorgde livedagen, zijn €666,-  incl. btw. 

Start: 1 februari 2021. Meld je nu aan!

Leef jij op dit moment nog niet (volledig) het leven dat je zou willen leven?

Voel je dat er meer in je zit dan je nu laat zien?

Laat je jezelf nog tegenhouden door je omgeving in wat je het allerliefste zou doen?

En ben je 100% gemotiveerd hier verandering in aan te brengen??


Het programma heeft mij heel veel inzichten gebracht en inspiratie om vanuit mezelf vorm te gaan geven wat ik graag wil, ipv het steeds maar buiten mezelf te blijven zoeken. Ik merk dat nu ik die helderheid heb in en voor mezelf, mijn energie ook weer stroomt en het zingen als vanzelf gaat. Ik zing weer volop mee met liedjes of begin uit mezelf te zingen. Zoals je al zei in ons laatste gesprek; zingen is de fundering/de basis maar alles daaromheen, de schrijfopdrachten, de coaching die je gaf, is heel waardevol voor mij geweest in het hele traject.


Een mooie, laagdrempelige en ‘lichte’ manier om aan jezelf te werken. Geen zware teksten, ik werd er blij van, steeds als ik een nieuwe module ontving. De teksten zijn aanstekelijk, je krijgt zin om aan de slag te gaan. Zingen is een heerlijke manier om te ervaren hoe het is om je stem ook echt te laten horen. Het voordeel van dit online programma is dat je het thuis kan volgen en ermee aan de slag kan gaan als het jou uitkomt. De persoonlijke sessies met Wytske zijn de kers op de taart!